Cazare Slanic Prahova
la pensiunea si complexul sportiv,
hotel restaurant Casa Padurii

"Mancarea excelenta, peisajul minunat si camerele curate si primitoare m-au facut deja sa ma gandesc la urmatorul weekend pe care mi-l voi petrece la Casa Padurii."

Alin POPESCU (Bucuresti)Teambuilding

Casa Padurii este localizata ideal pentru organizarea de teambuilding-uri de echipe mici sau mijlocii. Toate dotarile noastre sunt la dispozitia dumneavoastra si va recomandam sa luati legatura cu departamentul intern de comunicare sau o firma specializata in teambuilding-uri pentru a organiza probe precum "antrenament militar", "vanatoare de comori", "paintball" etc.

Pe terenurile noastre se pot organiza diferite tipuri de sporturi de echipa; ATVurile si 12 biciclete off-road sunt disponibile pentru calatorii sportive si senzationale. Hectarele de padure, deal sau munte, lacuri si rauri pot fi locuri pentru activitati nelimitate. O camerea spatioasa, luminoasa si bine echipata, va primi echipele dumneavoastra pentru work-shopuri si conferinte, iar restaurantul nostru este pregatit pentru a concepe mancaruri variate si speciale (vegetariene, bio, sarace in calorii, asiatice, indiene etc)

vezi mai multe imagini

 

Nota: Daca numarul de invitati este mai mare decat capacitatea noastra, va putem sugera alte pensiuni care s-ar bucura sa va primeasca, la mai putin de 5 minute de noi.

Cazare Slanic Prahova, camere moderne, vacante de relxare si sport, turism cultural, reduceri pentru grupuri, resturant traditional.